Zonder dat we het wisten waren we al Coronaproof

/, Workshop nieuws/Zonder dat we het wisten waren we al Coronaproof

afstand borrel

Vanaf 1 juni mogen we weer beperkt open. Ons enorme grote workshopkeuken en Atelier gaven altijd het voordeel van het kunnen ontvangen van grote groepen. Maar nu blijkt dat we het voordeel hebben dat we met gemak groepen tot 30 personen op afstand samen kunnen laten zijn in het atelier. Zonder dat we het wisten waren we altijd al coronaproof.

Wat hebben we het gemist, het samen koken en creƫren van de mooiste pimpprojecten, tegeltjes schilderen, painten.

De deuren staan weer wijd open en de boekingen zijn uiteraard van harte welkom. We zorgen dat het jullie aan niets zal ontbreken. Met kleine groepen is persoonlijke aandacht bieden het mooiste wat we kunnen doen.

We zien jullie weer heel graag.

Alle overleggen via het beeldscherm mogen dan praktisch zijn. Maar een paar keer per jaar elkaar echt zien blijft natuurlijk heel prettig. Bij ons op de Broksteeg is een afstandborrelclubje ontstaan. Ieder deelnemer zit aan een eigen tafel we kunnen op deze manier 8 tafels in een kring plaatsen. Ideaal voor een overleg met je collega’s of klanten, bedachten we.

Vergaderen en iets lekkers eten met een drankje, na deze bizarre gekte is dat wat we willen toch elkaar zien en slappe klets verkopen of elkaar recht in de ogen kijken en een serieus constructief overleg voeren over de toekomst.

Vergaderarrangement

Lekker eten

 

 

2020-05-13T11:01:55+02:00
Terug